torstai 24. tammikuuta 2008

Eka orientaatiopäivä

24.1.2008 Torstai

Tänään oli koulussa ensimmäinen orientaatiopäivä. Aamulla aivan innokkaana nautin kauniista koulumatkasta. Opiskelija ”kylä” on noin 500m yliopistosta, ja koko matkaa reunustaa ihanat vanhat puut reilulla lehvästöllä. Ja lintunen laulaa tahtia astellessa.

  
Anni uudella koulutiellä.

Tapasin orientaatiossa kaksi uutta suomalaista. Minnan Mikon veli on vielä pysytellyt piilossa. Mutta yhteensä suomalaisia lienee 5. Jenkkejä ja eurooppalaisia piisaa, mutta kaikki aasialaiset on piilotettu johonkin. Kai niitä täällä kuitenkin pitäisi olla. Odotan. Päivän aikana saimme opiskelijakortit, ja nyt täytyy koota lukujärjestys. Valitsemani Supply Chain Management -kurssi on harmillisesti peruuntunut. Jotain muuta pitää keksiä tilalle. Ja japania on ainakin perjantaisin klo 17-18, eli hyvästi pitkät viikonloppu retket.

Orientaation jälkeen kävin kaupassa, ja sitten syömässä kampusalueen pubi-ravintolassa suomalais-puolalais-saksalaisessa seurassa. Deep Fried Haddock oli kalaa perunamuusin reunalla. Nyt Wikipediasta opin että Haddock on kolja, eli joku turskan sukulainen.

Illan kuluksi siivosin asuntoa. Kuten aiemmin sanoin melko rämiä on nämä kämpät, mutta ennen kaikkea likaisia. Imuroin ja pyyhin pölyt, nyt on mukavampi olla. Vielä pitäisi poistaa jätti hämähäkki katosta. Kai se on kuollut, en uskaltanut katsoa.

 
Ulkoa söpö, sisältä rujo.

Lienee vielä pakko lähteä kampuksen pubiin Welcome -kekkereihin. Ettei muut heti ymmärrä kuinka tylsä olen. Toivottavasti saan mennä nukkumaan ajoissa, sentään toinen orientaatiopäivä huomenna.

6 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

hah,no mutta muista jatkossakin piilotella tylsyyttäsi heiltä. ei oo kuvaa hämähäkistä, höh.

onkohan kapteeni Haddock saanut nimensä tuon kalan mukaan? lienevät vanhemmatkin ollu turskan sukulaisia.

Anonyymi kirjoitti...

Ihanasti kukkii nuo risut :) ja koulumatkalla on köynnöksiä :D. Hienoa. En malta odottaa, että pääsen käymään.

Ompas jännittävä aina tulla töihin lukemaan, missä Anni seikkailee.
Hauskaa viikonloppua!!

Anonyymi kirjoitti...

Voihan vehnä, miten jännittävää! Kaikki kuulostaa sujuvan niin kuin pitääkin:) Ja mahtista, että pidät blogia! Tätä tulee varmasti seurattua.

Hyvää ensimmäistä vaihtariviikonloppua!

ps. Vaadimme jatkoa hämähäkkitarinalle!

Riikka kirjoitti...

Juho-san vei jalat suustani! Pohdin juuri samaa kpt Haddock probleemaa.. Söpöjä kuvia, se vesipänikkä varsinkin. Ja mikään tylsä oo, tiedä vaikka ihastuisit mustaan guinnessiin ja savuiseen jamesoniin (nuo luonnehdinnat olen kuullut janelta...)
Viikonloppua ja muista orientoitua perusteellisesti.
Muista syödä munuaispiirakkaa!

Anonyymi kirjoitti...

Arvoitus: Mikä on minun ryöstetty ranskalainen ovimieheni?

(tässä meikäläisen tylsyyden aste, kun tällaisia ajantapposanaleikkejä kehittelen viikonlopun valopilkkuna...hahhii)

Voiko tuohon seinän valkoiseen kohtaan piirtää jotain kivaa?

Paljon terkkui suihkuiselta sohvilta ja feisbookin vankilasta livistäneeltä maijalta. Kyllä ne kiinalaiset sieltä vielä löytyy.

Anonyymi kirjoitti...

Voi söpö Anni koulutiellä! Näyttää ihanalta ja keväiseltä paikalta (jyväskylä näyttää rumalta lumiselta ja vetiseltä talvelta), tekee mieli tulla heti sinne kylään! Hyviä tarinoita, kerro lisää! Onnea japanin lukemiseen, se on vaikeaa. niin ja kiitos kortista! tulin tosi iloiseksi kun sen sain! Heippa toivoo Hösö