keskiviikko 23. tammikuuta 2008

22.1.08 Tiistai,
Limerick, asuntola

Matka jatkui Dublinista Avalon House hostellista aamulla 10 aikaan. Bussi asema löytyi kun vanha irlantilainen käppyrä neuvoi ystävällisesti. Matka Dublinista Limerickiin kesti noin 3 tuntia. Bussin ikkunasta katsottuna tämä saari on yksi iso golf-kenttä muutamalla puulla ja lammas-esteellä. Nättejä pikku taloja näkyi matkalla.
Hassu talo matkalla bussiasemalle.

Ajoimme bussilla Limerickin keskustaan, josta kuljettaja neuvoi että olisi kannattanut jäädä pois matkalla yliopiston kohdalla, ja käski hyppäämään takaisin Dubliniin lähtevään autoon. Lopulta yliopisto löytyi. Tai siis Plassey Village –opiskelijakylä. Yliopistolle asti en vielä ole ehtinyt. Huomenna sitten on se tutkimuskierros tehtävänä. Ainakin kirjasto täytyy löytää että pääsen nettiin. Kouluhan alkaa vasta ylihuomenna torstaina perehdytys päivällä.

Asunto on mukavan näköisissä rivitaloviritelmissä, jotka 8 hengen pikkutaloja. Minulla on oma huone, jossa sänky, kirjoituspöytä, vaatekaappi ja pesuallas, mukavan kokoinen, ei suinkaan ahdas. Huone kyllä kaipaisi pintaremonttia, ja kylpyhuoneessa on ankea tunnelma. Muut asukkaat ovat mukavan iloisia. Tapasin 3 tyttöä (ranskasta, romaniasta ja jenkeistä) sekä vielä yhden pojan jenkeistä. Kävellen hain ruokaa supermarketista noin kilometrin päästä. Kävellessä satoi vettä, kuten asiaan kuulunee.

5 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

no, kuulostaa näin alkuun ihan hyvältä. ja siinä käy just noin, yhtäkkiä vaan löytää itsensä jostain.

Anonyymi kirjoitti...

Mää täällä sydän jyskyttäen ihailen sinua. Noin tuosta vain isolle spedepöksyisten viheriölle pelmahdat. Hienoa! Kerrothan Bonolle, että vois vastata joskus siihen mun 80-luvun keskivaiheilla lähettämään fanipostiin...

Hei, Aku Ankassa nauratti kovasti: Aku ja Hannu meni ostamaan arpoja (jotta Akuakin joskus onnistais, niinku Hannun seurassa eritoten). Putiikin nimi oli "Tunnin Arpa", myyjätär-neito oli hehkeä ja sisäseinällä luki mainoksessa: Osta arpa Annilta! =DDDD Buaaaah, että kikatutti taas nämä mainiot sanaleikit...

Hyviä vointeja! Ja jos siellä on vihreetä, täälläkin on, nimittäin mun naama.

Maija (Sohvilta terkkui, se on nyt lukenu 1-6 Potterit, 7:n suomennosta odotellessa)

Anonyymi kirjoitti...

ompa vinkeen näköstä ja kuulosta. muista että jos jokin tökkii niin suorilta turpaan!

Anonyymi kirjoitti...

Moi, tosi hauska juttu tämä Sun sivu. Elä usko tuota hultio veljeä, puhu savvoo, jos tullee vaekeuksia. Terveisiä Lehtikankaalta ja tsempiä.

Riikka kirjoitti...

Jee. Niin sitä pitää! Uunon kanssa täällä ihailtiin kuvia ja luin mielenkiinnolla kirjoitukset(kin).
Mulla saikku jatkuu ja just pidin Uunolle ekan (montakohan niitä tarvii?) seksivalistuksen.... =D
On nimittäin kummipoika alkanut puhumaan sekstaamisesta (se lainaus suoraan Simpsoneista) ja Pietsulle kuiskutellut nussimisesta.
Joten faktat ilmi.
Enkä käyttänyt termejä kukka&mehiläiset enkä penis&emätin.
Hyh hyh.
Jatka samaan malliin mut elä enää ajele pilistä busseilla!

Riikka ja jälkikasvunsa