lauantai 26. tammikuuta 2008

Lauantai


Tammikuista kukkaloistoa.

Sain lukujärjestyksen tehtyä. Kaikki Suomessa katsomani kurssit sitten löytyivät, ja vieläpä sopivat keskenään, vain yksi pieni päällekkäisyys. Japania on 6 tuntia viikossa, ja alkaa heti maanantaina. Loistavaa. Pelottaakin kyllä, kanjit on unholassa. Tänään aloitin lauantaiaamun kertailemalla pari tuntia. Koulu kun maanantaina alkaa, jää varmasti kertailut sikseen, kun tulee uusia läksyjä. Lukujärjestyksessä on aika paljon tyhjää, mutta silti joka päivä on aamusta ilta 17 tai 18 asti. Tunnit ovat hajallaan, ja paljon hyppytunteja

Lauantaipäivän hurvittelin Limerickissä ostoksilla. Tarvitsin sateenvarjon, mutta ostin ainakin paidan, saappaat ja FARKUT! Aivan niin. Ainakaan 9 vuoteen minulla ei ole ollut moisia, nyt pitää harjoitella miten ne toimii. Kaupoissa on niin hurjat alennukset, etten enää uskalla mennä keskustaan. Tätä menoa laukku painaa palatessa varmasti 75,3 kiloa.

Enemmän kuin perunaakaan, nämä irlantilaiset taitavat syödä leipää ja hampurilaisia. Sandwich- ja burgeri paikkoja on enemmän kuin kebabbiloita suomessa.


Tänäänkin söin siis lounaaksi leipää. Kuppila Limerickin keskustassa.

Melkoisen sotkuista täällä myös on. Kadun varsilla on roskia reilusti. Laskee muutoin somien maisemien tunnelmaa ikävästi. Yliopiston kampus on muita alueita siistimpi. Ja kaikkialla on rakennustyöt kesken, nostureita ja puolikkaita taloja ympäriinsä.
Yliopisto aurinkoisena päivänä.

P.S. Hämähäkki oli lähtenyt kävelemään. Ihanaa kun voi arpoa onko se sängyssä vai kengässä. Luulen että kevään myötä ikkunan raoista voi kiipeillä lisääkin kavereita.

4 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Hei beibi, onko siellä aina noin pilvetön taivas? Ihanan kirkkaita fiilareita... ja pure niiltä hämähäkeiltä kaulavaltimot; kyllä niistä eroon pääsee..
t.Kaide

Anonyymi kirjoitti...

Ai niin,
sanoinko miten maha voi olla täysi. Paikallinen Colorado tarjosi fajitaksia, vartaita, piffejä ja burgereita - isoa rahaa vastaan. Tarjous oli niin oiva ja tarjoilija söpö, joten otimme vielä upeita jälkipalojakin jäätelövuoresta strawberry margaritoihin.. Tiedäthän, että mamit lystin maksoivat - mutta kaikilla oli maireina suut kun kotiin lähdimme.
Meitä oli siinä Reetta Ville Seija, Alina ja Kaija. Mukavaa ja herkullista, lisäksi Seija sai eksta-vibrat vanhasta kunnon Deep Purpklesta :)
Hyvää menoa sinnekin, Anniliini!

t. Kaija co

Anonyymi kirjoitti...

nyt taas yritän

Anonyymi kirjoitti...

nyt opin.

oltiin rukalla jossa tykkylunta puissa ja pikku pakkanen- Oltiin rinteissä yli viisi tuntia ja oli ihanaa lasketella. Ihmisiä ei ollut liikaa eikä tarvinnut jonottaa hisseihin.
Tosi mahtavat on nämä sivut. Näitähän ilokseen lukee ja katselee.
Moikka