lauantai 26. huhtikuuta 2008

Koulu jo loppui.


'Kotikylän' kirsikkapuut kukassa vielä joku viikko sitten.


Viimeinen kouluviikko takana. Surettaa jättää ihanat japanintunnit historiaan. Että nyyhnyyh ja silleen. Nyt jälkikäteen sanon, että olipa tehokasta, mutta olinpa kyllä ahkerakin. ..Itseä on niin mukava kehua. Perjantain viimeisillä tunneilla oli haikean mukavaa. Japanilainen opettaja antoi yhteystiedot ja käski ilmoittaa kun ollaan Tokiossa, niin vie juomaan sakea. Ja otettiin ryhmäkuva. Irlantilainen opettaja jakoi suklaamunia, kun vastasi oikein kysymyksiin.


Pitsalla koulun pubissa.

Nyt sitten kokeet edessä. Ensin on japanin suullinenkoe. Pitää osata kertoa harrastuksesta, perheestä ja kotikaupungista. Sitten reilun kahdenviikon päästä vasta alkaa muut kokeet. Eli aikaa on. Lähden viimeisen kerran katsomaan Dublinia Juhon kanssa. Ehkä vähän myös maaseutua.


Jotain limua.

Koulun lopettajaisjuhlissa hirnuttiin suomalaistyttöjen kanssa. Teemana oli beach partyt. Itse suosin yhä villahousuja ja toppatakkia, mutta paikalliset ovat siirtyneet jo shortsi-kauteen.

4 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Hei,
taas yritän kommenttia... :)
Ihania juttuja olet kirjoittanut, niin hauskaa luettavaa.. Ja tiedätkö mitä: työkaverini lähtee Irlantiin nyt vapuksi, ja annoin tämän blogiosoitteen hänelle, jotta hänkin voi fiilistellä. Kehui!
Ihanaa kevättä edelleen! t. Kaija-kummaus

Anonyymi kirjoitti...

Jee!´
Onnistuin!
Mahtavaa!! Nyt ymmärrän, mitä tarkoitit että itseä on niin mukava kehua :)))
Hyvä me!
Lauantai-illan ja saunaillan terveiset, t. kaija alina tuomas vellu ja lomo

Anni kirjoitti...

Myös Lomokin lämmitteli lauteilla??

Anonyymi kirjoitti...

Nyt viimeinkin luin tätä sun blogia... Tosi hauskasti ja hyvin kirjoitat, ja kuvatkin on kivoja! See ya :)
Anna